Slider

Buijten de Norm is jarig!

Één jaar geleden (27 november 2015) is de eerste uitzending van Buijten de Norm live gegaan. Dit was nog in onze oude studio in de straatburgsflat (die destijds afgebroken werd, dus we zonden uit vanaf een tafeltje, 2 microfoons en een mengpaneel dat in 1910 al uit de mode was) en ging dus gepaard met enkele technische problemen. Sinds die tijd hebben we veel meegemaakt en ook veel overwinningen behaald. Een paar hoogtepuntjes zijn onder anderen;

  • Buijten de Norm is op het HoJoKamp van stichting Outway geweest
  • Buijten de Norm heeft live verslag verzorgd vanaf het EuroBiCon
  • Buijten de Norm is niet alleen meer te beluisteren in Uithoorn, maar ook in Aalsmeer, elke woensdagavond.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van de dingen die we bereikt hebben. Namens de hele bezetting van ons programma wil ik jou, de luisteraar, bedanken voor een geweldig eerste jaar. We hebben samen gelachen, gehuild en woedend geschreeuwd naar de maatschappij. Samen hebben we de eerste stappen gezet om de radiostilte rondom de LGBT te doorbreken. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder jouw voortdurende support van dit programma.

Deze vrijdag (2 december) draaien Jordy, Emiel en Gavin een verjaardagsuitzending van Buijten de Norm. Je bent van harte uitgenodigd om te luisteren, te bellen of langs te komen in de studio. Hef een glas met ons op 1 jaar Buijten de Norm!

 

Love,
Gavin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Buijten de Norm | Onderdeel van Rick FM
Login