Slider

Happy New Year en BdN Nieuws

Allereerst, de beste wensen voor 2018! Wij van BdN hopen dat dit een mooi jaar gaat worden.

Dan nu naar het nieuws.

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt is Buijten de Norm al een tijdje niet meer op de radio geweest. Ik heb eind vorig jaar in de show van Steffan Moes (Moes Draait Door) even kort uitgelegd dat er achter de schermen bij BdN wat issues waren op logistiek gebied. Deze issues waren moeilijker op te lossen dan we dachten, dus daarom blijft Buijten de Norm nog minimaal een half jaar uit de lucht. Hierna hopen we terug te komen als een sterker, punctueler en vooral beter programma.

Wat betekent dit voor jou, de luisteraar? Een aantal dingen.

  • BdN is een tijd niet te beluisteren op zowel Rick FM als op Radio Aalsmeer
  • De website hier blijft actief, en als er iets benoemendswaardigs gebeurt in de LGBT community dan zullen we hier online uiteraard aandacht aan besteden. Of dit nou via een blogpost, podcast of andere manier is.
  • We zijn op zoek naar mensen die zouden willen meewerken aan het vernieuwde Buijten de Norm. Mocht je interesse hebben en ben je bereid om minimaal 3 uur per week te geven aan Buijten de Norm, kijk dan op de vacature-pagina (binnenkort beschikbaar)

Voor nu is dit alles wat ik heb te vertellen. Ik wens je een heel fijn 2018 en hoop je snel weer te spreken!

Love,
Gavin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Buijten de Norm | Onderdeel van Rick FM
Login